Sponsors

DSS is een honk- en softbalvereniging met een duidelijke visie. Alle leden, dus ook de spelers van ons eerste team, betalen contributie voor hun lidmaatschap. Dat zorgt voor een stabiele financiele basis. Daarnaast zijn onze sponsors van groot belang voor de ontwikkeling van de club.

DSS Honkbal 1 is in 2014, na jarenlang bovenin te hebben meegedraaid in de Overgangsklasse, gepromoveerd naar de Hoofdklasse. DSS Softbal 1 speelt ook op het hoogste niveau: de Golden League van de KNBSB. Die geweldige sportieve prestaties, hebben ook financiele consequenties. Daarom hebben we de steun van het bedrijfsleven hard nodig!

Wat kunt u of uw bedrijf voor DSS betekenen?
Het steunen van DSS kan op velerlei manieren en alle steun is van harte welkom.
• Wordt sponsor en uw bedrijf is zichtbaar langs het DSS Baseball Field op een doek. (Tarieven op aanvraag)
• Wordt Ballensponsor voor één of meerdere thuiswedstrijden, uw (bedrijfs) naam wordt tijdens de wedstrijd omgeroepen! (€ 75,- per doos) En getoond op homepage en beeldschermen in ons clubhuis.
• Wordt Adverteerder en uw bedrijfsnaam is zichtbaar op de beeldschermen in ons clubhuis, de website en de nieuwsbrief! (tarieven op aanvraag)
• Wordt Vriend van DSS, uw naam wordt geplaatst op het bord in de hal van ons Clubhuis! (€ 75,- per seizoen)
Adopteer een stoeltje op de Dick Hoff tribune. (€ 25,- per seizoen)

Onze sponsors worden ook vermeld op de DSS website. Klik hier voor een overzicht.

Heeft u interesse om uw naam te verbinden aan het vele goede en sportieve werk dat de vrijwilligers en leden van DSS doen? Neem dan contact op met Dick Hoff.

Meer informatie opvragen?
[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]