Urgente hulpvraag

Betreft: zeer urgente hulpvraag

Beste DSS’ers en ouders van DSS’ers,
Haarlem, 15 februari ‘19

We staan aan de vooravond van een bijzonder seizoen. Dit jaar leggen we met zijn allen de basis voor het feestjaar 2020. Een jaar waarin DSS Honk- en Softbal op de kop af 70 jaar bestaat. Een bijzondere mijlpaal, die we niet zomaar voorbij willen laten gaan.

DSS is nog steeds springlevend in een snel krimpende sport: geen enkele andere vereniging in Nederland wordt door 3 teams vertegenwoordigd in de allerhoogste klassen. (Hoofdklasse honkbal, overgangsklasse honkbal en Golden League Softbal) En de jeugdafdeling bloeit als nooit tevoren met veel teams en tal van activiteiten.

Tegelijkertijd merken we dat ook DSS steeds meer moeite heeft de organisatie rond te krijgen.  Mensen die jarenlang de kar hebben getrokken vinden het tijd om het stokje over te dragen. Daarom zijn we dringend op zoek naar een nieuwe generatie vrijwilligers. Want als het zo doorgaat, wordt het heel lastig om in de komende jaren de continuïteit van de vereniging te garanderen.

Op dit moment is er een grote behoefte mensen die de volgende taken willen vervullen:

  • Diverse Bestuursfuncties
  • Sponsorwerving
  • Organisatie van acties
  • Hulp bij wedstrijden van 1e en 2e teams (Omroepen, scorebord bedienen, scheidsrechters ontvangen)

We begrijpen dat niet iedereen tijd heeft om een grote rol op zich te nemen. Maar als veel meer mensen een project onder hun hoede nemen, dan zorgen we er samen voor dat DSS de komende jaren een gezonde bloeiende vereniging wordt en blijft. Opgeven kan via het speciale mailadres: ikwilhelpen@dsshonksoftbal.nl Laat alsjeblieft weten wat je zou kunnen/willen doen en hoeveel tijd je daarvoor beschikbaar hebt. Dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

We rekenen op een groot aantal reacties. Want DSS, dat zijn we met elkaar.

Met vriendelijke groet,

Hoofdbestuur DSS Honk- en Softbal