Grote Clubactie 2022

Honk- en softbalvereniging DSS verkoopt loten met de Grote Clubactie
Dit jaar doen wij weer mee met de Grote Clubactie. Wij zetten ons in om in 2023 weer een geweldig jeugdtoernooi te kunnen organiseren en willen natuurlijk zoveel mogelijk loten verkopen. Een lot kost €3,- per stuk. Hiervan gaat 80% (dus €2,40 per lot) direct naar onze clubkas. De start van de landelijke lotenverkoop is op zaterdag 24 september. Koop lootjes en help ons het doel te halen. Daarnaast maak je kans op mooie prijzen! Een echte win-win situatie dus.

Superloten
Naast de reguliere loten verkopen we ook Superloten. Een Superlot vertegenwoordigt 50 loten en heeft een waarde van € 150,- waarvan 80% (€ 120,-) naar onze vereniging gaat. Help ons doel te behalen door een Superlot te kopen en maak kans op mooie prijzen.

Voordelen voor jou
Met de aanschaf van 50 loten maak jijzelf 50 keer kans op mooie prijzen uit de Grote Clubactieloterij.
Als koper kan je deze 50 loten ook weggeven aan personeel, relaties of klanten.
De aankoop van een Superlot kan worden ingezet om publiciteit te genereren op zowel onze als jouw eigen website en/of socialmediakanalen.

Door de aankoop van een Superlot maken wij bovendien kans op € 5.000,- extra voor onze clubkas! Koop daarom een Superlot door via onderstaande link naar onze superlot-pagina te gaan en daar een superlot te kopen! Leg met je team geld bij elkaar en koop zo’n superlot!

We doen het samen
We gaan er met z’n allen vol voor en hopen ons doel te behalen met behulp van de steun van familie, vrienden en mensen uit de omgeving!
Dus koop gul!

Online loten kun je hier kopen:
Normale loten: https://lot.clubactie.nl/lot/honk-en-softbal-vereniging-dss/180198
Superloten: https://lot.clubactie.nl/superlotkopen/honk-en-softbal-vereniging-dss/180198