Kleding

SEIZOEN 2017

We starten spoedig met de oefenwedstrijden , een goed moment om voor seizoen 2017 je kleding weer na te kijken, aanvragen voor ruilen en reparaties worden in volgorde van binnenkomst behandeld en wacht dus svp niet tot de start van de competitie. Mogelijk moet je nieuwe broek of hes wel besteld worden en dan moet je ook rekening houden dat niet alles meteen op voorraad is.

KLEDING DSS
Bij DSS is de contribuite inclusief wedstrijstrijdpak, is het te klein of groot of klein kan je handelen als hieronder. Het gaat om wedstrijdpakken en is ook niet de bedoeling om daarin te trainen. Wil je graag in honk of softbal kleding trainen dan heeft firma Nihek op de rijkstraatweg een uitgebreide collectie.
Zelf schaf je bij de broek en hes nog kousen, riem ondershirt en pet aan. Allen in de kleur rood en verkrijgbaar bij Nihek.
Sommige dames teams hebben voor witte ondershirts gekozen, informeer vooraf even bij je team.

Wat te doen voor nieuwe leden:
Wanneer je je hebt aangemeld, stuur dan een mailtje naar dsskleding@hotmail.nl ,met je naam, maten en team en wij proberen het zo spoedig mogelijk klaar te leggen voor je. Houd er bij de maten er svp rekening mee dat we in een klassieke grijze broek spelen, dus met elastiek onder en eigenlijk bedoeld om op de kuiten of onder de knie te dragen.

Kleding ruilen:
Is je broek of hes te klein geworden of stuk, neem dan ook contact met ons op via dsskleding@hotmail.nl en zet daarin wat er geruild moet worden en wat voor een maat je wil. Houd ook rekening met het model broek wat bij de DSS pakken hoort (klassiek met elastiek in zomen broekspijpen), broeken die beschadig raken doordat men elastiek verwijderd of te lange maat besteld worden op kosten van lid gerepareerd.

Wat wordt door welk team gedragen:

Alle jeugdteams dragen grijze broeken met rode hessen, daarbij hoort een ondershirt met rode mouwen, rode kousen, rode riem en rode pet.

Ook alle senioren honk en softbal spelen in rood, wel iets verschillende uitvoeringen dus vermeld svp het team nr waarin je speelt of gaat spelen.

Enkele jeugdteams hebben sponsor jacks, deze gaarne inleveren bij de honkbal bij Peter Vink.
Wil je zelf als team jacks aanschaffen neem dan svp contact op met dsskleding@hotmail.nl

Wil je zelf een jack aanschaffen DSS heeft nog enkele modellen en maten te koop informeer daarvoor bij dsskleding@hotmail.nl