Helene

Afscheid van Hélène op woensdag 31 maart

Woensdag 31 maart nemen we afscheid van onze Len. De uitvaart zal in besloten kring plaatsvinden waar alleen familie en intimi bij aanwezig zal zijn.
Wij nodigen graag alle overige vrienden en bekenden uit om vanaf 8.30 uur een erehaag te vormen langs de Jaap Edenlaan, richting het DSS clubhuis.

Om 8.45 uur zal de rouwstoet langs DSS rijden om vervolgens door te rijden naar Sterrenheuvel.

Wij vragen iedereen die aanwezig is om een honkbalpet te dragen, de 1,5 meter in acht te nemen en een mondkapje te dragen.

Verdrietig laten wij u weten, dat

Helene Angermann 

Erelid, Lid van verdienste, Bestuurslid en Coördinator softbal, helaas op 25 maart is overleden na een lange ziekteperiode.

Helene heeft meer dan 20 jaar op de barricaden gestaan voor de sport in Haarlem en in het bijzonder voor de Softbal Sport.
Toen in 2000 de softbaltak van DSS definitief verhuisde van de Kleverlaan naar het Pim Mulier sportpark, heeft zij deze uitdaging meteen opgepakt en in de loop van de jaren een gedegen organisatie neergezet.
Resultaten te over:
Grote softbaljeugd organisatie en de softbal dames selecties die zich weer aan de top in Nederland meldden.
Ook een florerende heren softbaltak, zorgde voor reuring en plezier, met o.a. mixed toernooien etc.

Ikzelf heb Helene ervaren als een warme persoonlijkheid met wie het soms moeilijk kersen eten was, waarbij gelukkig de brede sport blik altijd overheerste.
Mijn dierbare herinneringen gaan terug naar de eerste jaren, toen we wekelijks als duo optraden en aan de slag gingen in de wens de club organisatorisch en sporttechnisch omhoog te stuwen.

Wij hadden gehoopt, dat Helene haar kennis en enthousiasme nog jaren had kunnen inzetten.
Het mocht helaas niet zo zijn.
Zij zal zeer gemist worden in onze DSS familie en daarbuiten.

Wij zijn erg blij dat we Helene nog hebben kunnen laten weten dat het erelidmaatschap van de vereniging voor haar was gereserveerd.
Zij was er zeer trots op vertelde Werner mij.

Onze gedachten gaan uit naar Rob, Werner, Fania, Vita,Ted en haar kleinkinderen, die wij veel sterkte wensen met dit grote verlies.

Namens het
Bestuur DSS Honksoftbal
Peter Vink